Alt du lurer på om planter

101 spørsmål og svar

Plant Papis, 2022, Innbundet, Bokmål

399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Plant Papis står bak Alt du lurer på om planter, en må ha-bok for alle som har eller drømmer om et hjem med grønne, vakre vekster. Her får du svaret på alle spørsmålene du noen gang har lurt på om grønne planter: Hvorfor vokser ikke dine grønne planter seg store og struttende? Hvordan får Monsteraen hull i bladene? Hva gjør du når ferievanneren har vært for ivrig, bladene plutselig blir gule, eller du oppdager at lus har invadert favorittplanten din?

Daglig deler Andreas Qvale Hovland og Rodrigo Qvale, paret bak @plant_papis, rause doser med planteglede, tips, ideer og inspirasjon til sine Instagram-følgere. Hver dag renner det også inn små og store plantespørsmål fra følgerne. I boken Alt du lurer på om planter har de samlet 101 av disse spørsmålene mellom to permer, med gode, konkrete og ofte overraskende svar. Du får også bli bedre kjent med en lang rekke plantefavoritter, gode stelletips og finurlige gjør det selv-forslag.

Alt du lurer på om planter er en spørsmål og svar-bok som du kan lese fra start til slutt, men også bruke som et smart oppslagsverk. Den er både fargerik og festlig, og helt i tråd med det deilige, lekne og 100% lystbetonte Plant Papis-universet som så mange har forelsket seg i.

Følg Plant Papis på instagram