Hopp til hovedinnhold

Av samme blod

Tom Thorne-krim 1

Mark Billingham, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Rune Larsstuvold (Oversetter)
157,–
Veil. pris179,–Du sparer22,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Andre formater

Omtale

Da en kvinne blir funnet død i en leilighet i Nord-London, virker det først som en alminnelig familietragedie. Men så blir en bit av et røntgenbilde funnet i kvinnens hånd, og det blir klart at denne saken er alt annet enn alminnelig. Femten år tidligere ble nemlig offerets mor drept av seriemorderen Raymond Garvey. Jakten på Garvey var en av de mest omfattende i London-politiets historie og endte med sju døde kvinner.

Da flere lik og flere biter av røntgenbilder blir funnet, får kriminalførstebetjent Tom Thorne et makabert puslespill å legge. Og bildet som åpenbarer seg, er skremmende. Det viser nemlig en morder som er ute etter barna til Raymond Garveys ofre. Det blir en desperat kamp mot klokken for å redde alle som befinner seg på listen.

«… en imponerende god bok … For å si det enkelt: Av samme blod er en real maktdemonstrasjon, skrevet av en sann mester.»
EURO CRIME

«… fremragende fra den gripende begynnelsen til siste forrykende slutt … den perfekte oppskriften.»
GUARDIAN

«Avsløringene om morderen kommer som en total overraskelse – og er et bevis på at Mark Billingham fremdeles tilhører tetsjiktet.»
EXPRESS

«Billingham fortsetter å fengsle ...»
PUBLISHERS WEEKLY

«Hjertet hamret mens jeg leste de siste kapitlene. Jeg kan ikke huske sist det skjedde mens jeg leste en krimbok … Tom Thorne er definitivt en av mine favorittetterforskere.»
THE BOOKBAG

Flere bøker av Mark Billingham

Kaninhullet

Kaninhullet

Krimdrama

Mark Billingham

Ebok
179,–
Så godt som død

Så godt som død

Tom Thorne-krim

Mark Billingham

Ebok
179,–
Hilsen fra den døde

Hilsen fra den døde

Tom Thorne-krim

Mark Billingham

Ebok
179,–
Skrikerunge

Skrikerunge

Avtrykk

Mark Billingham

Ebok
179,–
Deres lille hemmelighet

Deres lille hemmelighet

Mark Billingham

Ebok
179,–