Biggles i Østersjøen

Biggles 4

William Earl Johns, 2024, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Eivind Hauge (Oversetter)
349,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Den andre verdenskrig har nettopp brutt ut. Ikke lenge etter at krigsutbruddet er kunngjort over radio, blir Biggles oppringt av det britiske krigsministeriet

«Av den grunn hersker det nå krigstilstand mellom England og Tyskland.» De skjebnesvangre ordene hadde nettopp forstummet i eteren. Major Bigglesworth, bedre kjent under navnet Biggles, skrudde av radioen og så bort på sine venner, kaptein Algernon Lacey og Ginger Hebblethwaite, med et anstrengt smil. Jaha, det var det. Det ser ut til at det blir litt krigsflyging for oss igjen, mumlet han med en påtatt likegyldighet, som dog ikke kunne lure de andre, de skjønte klart situasjonens alvor.» Den andre verdenskrig har nettopp brutt ut. Ikke lenge etter at krigsutbruddet er kunngjort over radio, blir Biggles oppringt av det britiske krigsministeriet. Snart er major Bigglesworth sentral i en hemmelig operasjon og en serie halsbrekkende eventyr. Ett av disse ender bokstavelig talt i Østersjøen.