Caroline og jeg

Katherine Paterson, 2024, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Ingrid Askeland (Oversetter)
349,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Hun er 17 år gammel og den andre verdenskrig raser i Europa. Sjalusien holder på å spise opp Louise innvendig! Hun er bare noen minutter eldre enn tvillingen sin, Caroline, som er familiens favoritt: Blond, pen, med en engels sangstemme, talentfull og foretrukket av alle.

Caroline har frarøvet Louise håpet om skolegang, venner og foreldrenes kjærlighet. Men nå er Louise lei av å leve i skyggen av den vakre tvillingsøsteren sin. Er det håp for en hardtarbeidende helt vanlig brunette, som liker seg på havet, der hun fisker etter krabber og østers utenfor øya hun bor på? Pengene hun tjener går med til å betale for Carolines sangundervisning. Skal Louise klare å tre ut av søsterens skygge, må hun først finne ut av hvem hun er. En gammel sjøkaptein, som selv har nedkjempet sine egne demoner av bitterhet og sinne, hjelper Louise til å overvinne sjalusien ved å fokusere på hva hun ønsker å utrette.

Prisbelønt klassiker om smertefull søskenrivalisering og en søsters kamp for å finne sin egen vei ut av tvillingsøsterens skygge.