De fire og han som gjør galt verre: Fortsettelsen

De fire og han som gjør galt verre 2

Hans Frederik Follestad, 2021, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
399,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Nå fortsetter De Fire, Bambo, Hutte, Salt og Pepper, magiundervisningen i Himmeltempelet for å ruste seg til den uunngåelige Krigen Som Ender Alle Kriger. De får virkelig brynt seg, og Han Som Gjør Galt Verre gjør akkurat det til mester Timids og Tuuralihns store hodepine.
Alliansen mellom Himmeltempelet, Månetempelet og Soltempelet begynner å slå sprekker. Er den sterk nok til å stå i mot Mørket og den onde Lord Kor? Det virker som noen begynner å tvile på at Lyset skal seire.Magikerne i Himmeltempelet mottar en melding om uro i Soltempelet i Ecuador. De Fire må ut på nye reiser. Livet de nå lever, ligner ikke mye på livet i Pelsheim.
Inspektør Molling har ikke gitt opp jakten på Kit og Line Soltvedt. Med på laget følger politibetjent Jenson og VG-journalisten Ikea. Molling og Jenson er for tiden permittert fra politiet og benytter svært utradisjonelle kilder og metoder i sin kamp for å få Line og Kit arrestert.
Lines støttespiller, den mystiske Josef Hellheimer, har en skummel fortid det ikke er lett å finne ut av. Han har mange overraskelser på lur og blir viktig i Lines jakt på Hutte.

Hans Frederik Follestad fikk Norconprisen for Begynnelsen og Fortsettelsen i 2006.