De fortaptes dal

Deltora 7

Emily Rodda, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Jón Sveinbjørn Jónsson (Oversetter)
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Lief, Barda og Jasmine leter etter de syv edelsteinene som er stjålet fra Deltoras magiske belte. De har nesten klart å fullføre oppdraget. Seks edelstener glitrer nå i beltet, men den siste må på plass før Deltora kan befris fra den onde Skyggeherrens tyranni.

Utfordringene de nå står overfor er dype mysterier. Mot og styrke er ikke nok. Om de ikke lykkes, vil alle anstrengelsene ha vært forgjeves, og de vil for alltid være fanget i de drivende tåkene i De fortaptes dal. Følgesvennene har oppdaget en hemmelig motstandsbevegelse anført av mystiske Grim. Et annet medlem av denne motstandsbevegelsen, Dam, er en ung mann på Liefs alder. Han er kidnappet av pirater, og Liefs foreldre er tatt til fange. I evig frykt for Skyggeherrens Gråvakter og de forferdelige formskiftende Olerne, må følgesvennene nå krysse elven Tor og reise mot sitt siste mål, De fortaptes dal, hvor den siste edelsteinen ligger: Den store diamanten. Syvende lydbok i Deltora-serien