De små gleder

Solsikke 4

Carole Matthews, 2020, Ebok, Bokmål, EPUB
Maria Øygarden (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

"Du kan ikke finne på noe som er bedre enn å synke ned i denne boka." KATIE FFORDE"Festlig, fantastisk, og fylt med Matthews magi." MILLY JOHNSON

"En uimotståelig varmhjertet fortelling." TRISHA ASHLEY

'"Varm, vittig og håpefull - jeg ble betatt." SARAH MORGAN

"Dronningen av morsomme feelgood-bøker." MIKE GAYLE

********

Molly Baker synes hun har et godt liv. Hun er 38 år gammel og bor på Hope Farm i Buckinghamshire, omgitt av firbeinte venner. Det er Anthony, den asosiale sauen, Tina Turner, den sta alpakkaen, og Teacup, miniatyrgrisen som ikke forstår at den er liten.
I tillegg til gårdsdriften underviser Molly barn som ikke passer inn i vanlige skoler, som har autisme eller lærevansker. Disse barna blir glad i dyrene, lærer å ta vare på dem og å omgås andre barn. Tilværelsen er hektisk, men hun kunne ikke tenkt seg noe annet.

Da den velkledde og kjekke såpestjernen Shelby Dacre dukker opp for å be om hjelp til sønnen Lucas, blir ikke Molly vippet av pinnen. Lucas er en plaget tenåring som har mistet moren og får lite oppmerksomhet fra faren.
Molly blir glad i gutten, og etter hvert ganske betatt av Shelby, men det er vel bare å be om å få hjertet sitt knust?