Den fremmede

Ruth Park, 2024, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Tormod Haugen (Oversetter)
399,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Det er den lille, kortklipte jenta med de gammeldagse klærne som starter det hele. Bare Abigail og Natalie legger merke til at hun dukker opp på lekeplassen hver gang ungene leker den gamle ringleken "Hvem er redd for Beatie Bow."

Abigail Kirk er 14 år og bor i Sydney. En dag hun har hatt en opprivende krangel med moren, følger Abigail etter den fremmede jenta. Brått befinner hun seg i en annen verden. Det vil si, hun er fortsatt i hjembyen Sydney, men hun har reist i tid og årstallet er 1873. Jenta hun har fulgt etter er ikke et spøkelse, men den virkelige Beatie Bow. Hvorfor vil ikke Bow-familien la Abigail reise tilbake til sin egen tid? Og hva er det med den mystiske Gaven som Beatie er så redd for? Rundt henne hviskes det om at Abigail er Den fremmede som er kommet for å redde Gaven for familien. Men ingen vet når og hvordan dette skal skje.