Den perfekte mor

Aimee Molloy, 2018, Ebok, Bokmål, EPUB
Heidi Bern (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

En kveld på byen. En liten pause fra mammarollen. Det var alt det var ment å være.

De kaller seg for Maimødrene, og er en gruppe med nybakte mødre. To ganger i uken møtes de i Prospect Park i Brooklyn, hvor de utveksler gleder og bekymringer.

Etter å ha møttes på dagtid en stund, trillende på hver sin vogn, bestemmer de seg for å gå ut på byen sammen en kveld. Det som skulle være et sårt tiltrengt avbrekk fra hverdagens rutiner, blir et mareritt da en av babyene forsvinner. Alenemoren Winnie måtte overtales til å bli med de andre ut og overlate seks uker gamle Midas hos barnevakten. Hun lot seg overbevise om at alt kom til å gå fint. Nå er han borte.

Det blir et nervepirrende kappløp for å finne Midas, et kappløp der hemmeligheter blir avslørt, ekteskap blir satt på prøve og vennskap blir ødelagt.

En New York Times-bestselger

«Molloy villeder på kløktig vis leseren i sin utforsking av nybakte mødres forventninger og usikkerhet i denne fartsfylte thrilleren […] sterke, smarte og troverdige kvinner, som forfriskende nok stiller opp for hverandre når det virkelig gjelder. Fantastisk!»
Kirkus Reviews (starred review)

«Sommerens mest etterlengtede thriller.»
Vanity Fair

«Må leses!»
New York Post

«En bok du ikke må gå glipp av.»
USA Today

«En fenomenal thriller – og et snedig dypdykk i morsrollens endeløse krav og forventninger, fra en som vet hva hun snakker om.»
People Magazine, ukens bok

«Sylskarp … Støpt i samme form som nylige bestselgere som Piken på toget og Kvinnen i vinduet, men også et skarpt blikk på det voldsomme prestasjonspresset dagens mødre står overfor.»
Entertainment Weekly

«Liker du bøkene til Liane Moriarty og B.A. Paris, må du lese denne!»
Booklist

«For de som elsker listige spenningsbøker à la Gillian Flynns Flink pike, er denne debutromanen […] vanskelig å legge fra seg.»
Library Journal (starred review)

«En lovende førstebok […] Gåten rundt Midas’ forsvinning kan sies å være bærebjelken i Molloys plot, men det er karakterenes redsler og bekymringer som gir fortellingen liv og substans […] Den kløktige fortellerstrukturen hennes gjør at spenningen strammes til, samtidig som hun retter søkelyset mot morsrollens utfordringer.»
Publishers Weekly

«Den perfekte mor er en svært underholdende pageturner som utforsker presset den moderne morsrollen innebærer, samt enhver mors største mareritt. Boken er på samme tid fantastisk nyansert og besettende, og den holder deg på pinebenken helt til siste slutt. Jeg er stolt over å kunne bringe denne thrilleren til liv på det store lerretet.»
Kerry Washington, skuespiller og hovedrolleinnehaver i filmen basert på boken

«Jeg kunne ikke komme meg fort nok gjennom Den perfekte mor, desperat som jeg var etter å finne ut hva som skjedde. Både språk og skildringer er fenomenalt, og det var lett å identifisere seg med disse kvinnene, og det presset de er utsatt for. Jeg ble vilt begeistret for denne boken – en real pageturner.»
B.A. Paris, forfatter av Bak lukkede dører

«En oppslukende og svært klok pageturner av en bok. Den perfekte mor er på samme tid både en fengslende thriller og en skarp sosial kommentar om hva det vil si å være en god mor.»
Kimberley McCreight, forfatter av Hva skjedde med Amelia? og Der hun lå

«For en gruppe nybakte mødre blir en kveld på byen én mors verste mareritt. Gjennom mesterlige manøvrer kommer hemmeligheter og løgner for dagen. Den perfekte mor er en intens og fengslende pageturner med en svært overraskende slutt.»
Liv Constantine, forfatter av Den siste Mrs. Parrish

«Den perfekte mor er en perfekt kombinasjon av godt plott, skremmende tema og fengslende mellommenneskelig drama – av den typen jeg liker å kalle ‘popcornbok’: besettende, og man får liksom aldri nok.»
Crimebythebook.com