Den som jubler sist

Siste nytt før sammenbruddet 001

Thomas Lundbo, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Omtale

Hva skjedde da Vy skulle markere 175-årsjubileet for jernbanen i Norge?

Vy sliter med omdømmet. For å finne et jubileumskonsept som kan bidra til å gjenopprette tilliten blant publikum, har konsernet satt sammen en komité som forener noen av landets sterkeste kreative krefter, i en balansert miks. Men som ordtaket sier, «da djevelen ville at intet skulle skje, nedsatte han en komité» Idéene kastes bort like fort som de kastes fram, mens fristen for innlevering nærmer seg faretruende.

Så, i grevens tid, dukker det plutselig opp en genial idé, liksom ut av intet. Men hvordan vil den mottas i offentligheten? Og lar den seg overhodet gjennomføre? I så fall til hvilken pris?

Den som jubler sist er en sannferdig og hyperaktuell fortelling om tiden vi lever i og tiden som går, om innovasjon og stagnasjon, om historiens lange linjer og kronglete sidespor, om universets mysterier og verdens trivialiteter. Den er underholdende som en komedie og spennende som en thriller, og gjenkjennelig for alle som har sittet i en komité eller bare på et møte, som har skrevet eller lest en rapport, jobbet på kontor eller angret seg etter en firmafest.