Den store sjørøverjubalongfesten

Margaret Mahy, 2024, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Tor Edvin Dahl (Oversetter)
Quentin Blake (Illustratør)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Over hele byen hadde sjørøverne begynt å bli rastløse. Og dette var ikke uregjerlige, unge sjørøvere, skal jeg si deg. Å nei du, dette var de gamle sjørøverne som hadde trukket seg tilbake fra sjølivet for å leve godt og lenge på alle sjørøverskattene de hadde ranet til seg. Men nå var de som sagt fryktelig rastløse. Det var nemlig flere måneder siden sist de hadde vært med på en ekte sjørøver-jubalong-fest!

Rastløsheten har grepet familien Terrapin også. men av helt andre grunner. I denne lydboka blir vi kjent med bødrene Alfa, Oliver og Omega, som er minst like rastløse som foreldrene. Så en dag skjer det heldigvis noe utenom det vanlige. Herr Terrapin inviterer sin kone med ut, og nå trenger foreldrene barnevakt, og det litt kvikt. Gåsemors Barnevakttjeneste er klar til å hjelpe. Byrået reklamerer med å ha "den rette barnevakten til alle anledninger". Spørsmålet er om Orfeus Clinker, en sjøens adelsmann, eller mer presist, pensjonert pirat, er så ansvarlig og godt egnet til oppgaven som både han og byrået hevder? Før guttene vet ordet av det, er Terrapin-huset blitt hovedkvarter for århundrets største piratfest!