Det mystiske ranet

D-gjengen 1

Pia Hagmar, 2021, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Unni Rom Stueland (Oversetter)
129,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

I denne serien møter vi de tre brødrene Henrik, Aron og Leo og deres nye venninne Myggen. De opplever stadig merkelige ting, og hovedinteressen deres er å løse mysterier i området der de bor. Det kan være både skummelt og litt farlig, men D-GJENGEN er bedre detektiver enn de fleste! Og heldigvis har de også med seg hunden Rambo.

- Slutt å krangle og kom og se på dette her, sier Aron. Han holder en liten, strikket, svart sak opp foran dem. - Jaså, det er en lue og ingen genser. Og hva så da? sier Henrik. - Ser du det ikke? Se bedre etter, sier Aron sta. - Jeg tror jammen meg at lillebror har rett. Da ser Henrik det også. Det er ikke noen vanlig lue, men en finlandshette med hull til øyne og munn. En sånn som ekte skurker i filmer på tv alltid har på seg når de raner banker. Det ligger to finlandshetter i posen, og aller nederst ligger en pistol. - Tror du at den er ekte? hvisker Henrik. - Det ser ut som en lektøypistol, men den er tung, hvisker Aron tilbake. - Det kan godt være at den er ekte. De står tause en stund alle tre. Luften i huset føles plutselig iskald, selv om det er midt på sommeren. Plutselig er det ikke morsomt lenger.