Det søte liv - Julens deiligste kaker

Kristine Ilstad, 2020, Innbundet, Bokmål

Norges største kakeblogger gjør det igjen! Denne gangen har Kristine Ilstad laget en fantastisk julekakebok – med alt fra de klassiske julekakene til uimotståelige varianter med en moderne vri. Med boken Det søte liv – Julens deiligste kaker får du alt du trenger til å fylle hjemmet med bakeglede for hele familien! Her kan du finne oppskrift på fløtekarameller, en perfekt julegave!

 

 

 

399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Her har du alle oppskriftene du trenger for å skape den gode, søte stemningen i julehøytiden! Det søte liv - Julens deiligste kaker
er et folkelig standardverk med alle de søte oppskriftene du trenger til jul. Kristine Ilstad driver den populære og prisbelønnede bloggen Det søte liv, som er Norges største kakeblogg, med godt over 4000 velprøvde oppskrifter og tusenvis av besøkende hver dag. Innholdet i boken dekker et bredt omfang av julekaker, og inneholder i tillegg til alle de tradisjonelle julekakene også moderne julekaker, selskapskaker, formkaker, gjærbakst, berømte utenlandske julekaker og konfekt. I tillegg til kakene finnes også brød, rundstykker og kjeks som kan egne seg til julefrokosten og ostefatet, samt et rikholdig kapittel med smakfulle juledesserter. Blant bokens 200 oppskrifter er det flere som egner seg som spiselige julegaver.

  • Unikt og variert utvalg av søte juleoppskrifter
  • Folkelige julefavoritter
  • Fristende bilder og gode forklaringer
  • Garantert vellyket julebakst

Boken er i samme serie som de to tidligere boksuksessene Det søte liv - Kaker for enhver smak og Det søte liv - Kristines favoritter.