Drageskolen 4: Ilddragens kraft

Drageskolen 4

Tracey West, 2022, Innbundet, Bokmål
Rune R. Moen (Oversetter)
Graham Howells (Illustratør)
229,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Drageskolen er en spennende lettlest-serie barna blir hekta på! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Bøkene har korte kapitler, masse spenning, og herlige illustrasjoner på hver side. Ilddragens kraft er fjerde bok i en av verdens mest populære lettlest-serier. Bøkene må ikke leses kronologisk. Drageskolen er laget for å være gøy å lese for barn fra 7 til 10 år. Superfengende for barna, og med god pedagogikk i bunn.

Barnebøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! I Ilddragens kraft blir slottet angrepet av en fire-hodet drage! Den blir kontrollert av den onde trollmannen Maldred. Kan ilddragen redde heltene våre? Hold deg fast, for de fire barna må ut på sitt farligste og mest høytsvevende oppdrag så langt! Gled deg til en ny spennende bok med Brage og de andre dragemesterne!

Perfekt for ferske lesere og barn som kanskje ikke leser så mye bøker.

Forfatteren Tracey West er en prisbelønt barnebokforfatter. Hun har jobbet spesielt med lettlestbøker og bøker fra populære serier som Ninjago (LEGO) og Pokémon.

«Korte kapitler, masse action, tøffe illustrasjoner på hver side, og en herlig helt. Dette er en skikkelig underholdende leseopplevelse. Gleder oss til neste bok.» Kirkus Reviews