Drømmen om lykke

Heather B. Moore, 2017, Ebok, Bokmål, EPUB
Mariann Sævold (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Seks nyskrevne romantiske kortromaner av prisvinnende forfattere!

I Midnattskyss gleder alenemoren Sarah seg vilt til å treffe Clint, en mann hun har truffet på nettet. Hun håper bare at Clint er like fantastisk i virkeligheten som han er online.

Tess har ventet i tre år på at kjæresten skal fri. Men «det store øyeblikket» blir noe helt annet enn hun hadde forventet. Les mer i novellen Jakten på Tess.

Møte med en fremmed handler om Mara som reiser til Texas for å besøke en venninne. Her blir en fremmed mann dypt forelsket i henne …

I den sjarmerende novellen Gode planer må Madison avbryte en ferie for å reise hjem og hjelpe moren. Problemet er bare at da er det umulig å unngå Derek, som hun prøver å slå opp med.

Frøken Perfekt handler om Gemma som blir ignorert av kjæresten. På en ferietur møter hun bestevennen Drew, som plutselig ser på henne med nye øyne.

I den romantiske fortellingen Det perfekte kysset prøver Rosie å gjøre alt for å glemme Kevin, og ikke minst alle hans perfekte kyss. Men Kevin har andre planer …

«Seks søte noveller samlet i én herlig bok.» Aimee Brown

«Denne samlingen med romantiske fortellinger er bare vidunderlig!» Susan Russell