Du tilhører meg av Mary Higgins Clark (Innbundet)

Du tilhører meg

Mary Higgins Clark, 2000, Innbundet, Bokmål
Kjersti Lundemo (Oversetter)
349,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Omtale

Kvinnen han hadde valgt seg ut, satt ved et vindusbord på den andre siden av det panelte spiserommet på Gabrielle, et luksusskip som egnet seg ypperlig for hans formål.

Da han først la merke til henne der hun satt ved bordet, tankefull og alene, og senere så hennes skjelvende, nesten barnslige glede da en av de mannlige vertene spurte om hun ville danse, visste han at det kom til å bli lett.

Susan Chandler - psykiater med eget radioprogram – har fått en idé til et nytt tema hun vil ta opp: kvinner som forsvinner sporløst, men som senere blir funnet døde, drept av menn som grovt har utnyttet deres ensomhet og usikkerhet. Men Susan tenker ikke på at hun ved å gjøre dette utsetter seg og sine nærmeste for den redselen som hun så sterkt advarer andre mot.

Hun forsøker å finne ut hvem som prøvde å drepe en kvinne som ringte inn til programmet hennes for en stund siden. Denne kvinnen sa hun hadde opplysninger om Regina Clausen, en velstående finansrådgiver som forsvant fra et cruiseskip noen år tidligere.

Det blir et kappløp mot tiden. For morderen driver ikke bare snikjakt på enslige kvinner, han er også fast bestemt på å kvitte seg med alle som prøver å hjelpe Susan.

Etter hvert som undersøkelsen skrider frem, får Susan mistanke om at en av mennene i livet hennes kan være morderen. Og da sannhetens øyeblikk nærmer seg, oppdager hun at jegeren er blitt den jagede, og at hun er morderens neste offer.