Dyrene som forsvant av Line Renslebråten (Innbundet)

Dyrene som forsvant

Line Renslebråten, 2017, Innbundet, Bokmål
Line Renslebråten (Illustratør)
299,–
Midlertidig utsolgt.

Omtale

Mer enn 800 arter har forsvunnet fra jorda vår på grunn av menneskelig påvirkning, og i denne boka blir du kjent med noen av dem.

Line Renslebråten har her laget en unik, spennende og aktuell bok om utryddede dyr og deres historier. Visste du for eksempel at en enslig katt klarte å utrydde en hel fuglerase på en øy utenfor Australia, eller at det fantes en frosk som fødte ungene sine ut av munnen, at vandredua en gang var verdens mest tallrike fugl, og flokkene deres kunne være flere kilometer lange! Eller at Nord Amerikas eneste pappegøyeart forsvant på grunn av hattemoten.

Disse og mange, mange flere historier om dyr som ikke finnes mer får du i denne vakre boka. Og så håper vi at den kan bidra til at enda flere bryr seg om å ta vare på alle levende vesener på vår flotte jord!

«Verdens bestander av pattedyr, fugler, fisk, reptiler og amfibier er halvert på bare 40 år. Å bruke dyr som innfallsvinkel til å snakke med barn om natur skaper mye engasjement, og gir dessuten et godt utgangspunkt for samtaler mellom barn og voksne. Vi gleder oss over Line Renslebråtens bokprosjekt», Ina Toften, markeds- og kommunikasjonssjef WWF-Norge