Emma og Daniel

Mats Wahl, 2024, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Nøste Kendzior (Oversetter)
349,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Emma og er 12 år og bor sammen med faren sin i Norrland i Sverige, der de driver et fiskepensjonat. Moren til Emma er død, og nå har faren hennes møtt en ny kvinne som skal komme på besøk. Den fremmede damen har en sønn som er like gammel som henne selv. Han skal være med også. Det setter ikke Emma pris på i det hele tatt.

Daniel er fra Stockholm, og det er ikke hans skyld at moren hans har svart på en kontaktannonse. Høyst uvillig følger han med for å besøke Emma og faren hennes. Møtet med Emma blir alt annet enn enkelt. Daniel er redd for vann. Han vil bare sitte i fred med PCen sin, men det er ikke engang strøm i hytta. Emma vil helst fiske hele tiden, og hun synes Daniel er en uvitende "turist". Hva slags vennskap kan det bli av dette? I et forsøk på å få litt fred og ro, bestemmer Emma seg for å bli med den gamle fiskeren Isak på en tre dager lang fisketur oppover elva i villmarken. Til hennes fortvilelse bestemmer Daniel seg for å bli med dem. Det som skulle være en fredelig fisketur, utvikler seg snart til et uventet drama: Gamle Isak som har levd hele livet sitt i traktene, dør plutselig på turen. Emma og Daniel er nå helt alene i villmarken. Skal de klare å finne veien hjem igjen, må de lære seg å samarbeide og å stole på hverandre.