Emmas valg

Taylor Jenkins Reid, 2017, Ebok, Bokmål, EPUB
Gry Wastvedt (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

«En kjærlighetsroman som vil ta pusten fra deg.» InStyle

Midt i tjueårene gifter Emma Blair seg med ungdomskjæresten Jesse. Sammen reiser de verden rundt og griper alle muligheter livet byr på. Lykken smiler til dem, men på deres første bryllupsdag forsvinner Jesse i en helikopterulykke over Stillehavet. Plutselig er han borte for alltid, og Emma står igjen alene. Ensom og fortvilet flytter hun tilbake til hjembyen og foreldrene.

En dag treffer hun barndomsvennen Sam, og sakte, men sikkert forelsker hun seg på nytt. Det føles som om kjærligheten har gitt henne en ny sjanse.

Men så dukker Jesse opp igjen. Han er i live, og i alle disse årene har han forsøkt å finne tilbake til Emma. Med én ektemann og én forlovede må Emma finne ut hvem hun er og hva hun vil, samtidig som hun desperat prøver å beskytte de to mennene hun elsker.

Emma vet at hun må lytte til hjertet sitt. Hun er bare ikke sikker på det hva det prøver å fortelle henne.

«Du kommer til å gå av hengslene av denne episke kjærlighetsromanen.» Cosmopolitan

«Reid har skrevet en hjerteskjærende, men god bok om livet og kjærligheten … En sikker vinner (…) for alle som liker kjærlighetsromaner.» Booklist