En verden av fremmede

Zoë Ferraris, 2013, Ebok, Bokmål, EPUB
Eve-Marie Lund (Oversetter)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Da en massegrav med lemlestede lik blir oppdaget i den saudiske ørkenen, står førstebetjent Ibrahim Zahari overfor sin mest utfordrende sak noen sinne. Samtidig sliter han med problemer i privatlivet. Hans elskerinne har forsvunnet under mystiske omstendigheter og siden utroskap kan straffes med døden, må han be sin kollega, kriminalteknikeren Katya, om hjelp. Hun hjelper ham gjerne med begge sakene, og kommer raskt på sporet av Saudi-Arabisk underverden, med de farer som lurer i dens kjølvann.

En verden av fremmede er en spennende historie om mord og bedrag blant Saudi-Arabias skyggelagte bakgater og isolerte ørkener. Boken skildrer livet til kvinner i en av de mest lukkede kulturer i verden, men ikke minst vever prisbelønte Zoë Ferraris sammen en fortelling om psykologisk spenning rundt en utspekulert seriemorder og de skumle kreftene som er involvert med menneskehandel i Saudi-Arabia.

Les mer om Zoë Farraris' bøker her.

« … en original og velskrevet spenningsroman, som gir et skremmende innblikk i menneskers liv i det ekstreme, saudiske samfunn ... Historien er dyktig skrudd sammen.»
Helle Merete Brix , Weekendavisen

Zoë Ferraris flyttet til Jeddah i Saudi-Ariabia umiddelbart etter den første gulfkrigen. Hun bodde i dette strengt konservative muslimske samfunnet sammen med sin daværende mann og hans familie, og debuterte i 2008 med romanen Rød sand, som ble en internasjonal bestselger og som hittil er utgitt i 30 land. Zoë Ferraris' romaner gir leseren et sjeldent innblikk i en ellers ytterst lukket verden. Zoë Ferraris er i dag bosatt i San Francisco. En verden av fremmede er hennes fjerde krimroman.