Et pust av snø og aske – del 2

Outlander 11

Diana Gabaldon, 2023, Heftet, Bokmål
Christina Foss (Oversetter)
249,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Diana Gabaldons Outlander-bøker er alle New York Times-bestselgere og blir hyllet av kritikere og elsket av millioner av fans.
Romanene har solgt over 50 millioner eksemplarer i 114 land, og ligger også til grunn for den prisbelønte TV-serien Outlander.

Et pust av snø og aske – del 2 er bok 11 i serien.

«Ekstremt vanedannende.»
Toronto Star om Outlander-bøkene

Man skulle tro at det å vite historiens gang på forhånd, ville gjøre det enklere å ta kloke valg. Claire Fraser har reist i tid, og hun vet med sikkerhet hva som skal skje når. Hun vet at de amerikanske koloniene vil få sin frihet i 1776 og at hun og mannen, Jamie, må velge seierherrenes side – for å overleve. Men idet Jamie erklærer seg som opprører, blir han en fiende av den engelske tronen, og i konflikten som raser, lever de og familien farligere enn noen gang.

Samtidig sliter Claire med ettervirkningene av den traumatiske bortføringen og det brutale overfallet i villmarken. Gjerningsmennene er borte, men minnene hjemsøker henne. Redningen hennes er Jamie, og kjærligheten mellom dem er det eneste som holder henne oppe og gir henne håp. Men så blir Claires unge, vakre medisinlærling, Malva, gravid – og hun påstår at Jamie er faren …

«Dette er en overbevisende historisk roman som favner vidt.»
Historical Novel Society

«Historien er utrolig godt beskrevet, og jeg føler at jeg er en del av de historiske hendelsene som skjer i romanen …»
Hope Chest Reviews

«Denne romanen er full av lidenskap.»
Postcards From Purgatory