Et rom av løgner

Nicci French, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB
Heidi Bern (Oversetter)
179,–
Forventes i salg
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Omtale

En liten hemmelighet mellom en gift kvinne, hennes elsker og en morder.

Det var bare ment som en liten affære, en måte å lette midtlivskrisen på. En hemmelighet Neve Connolly kunne ha håndtert. En flukt fra tjue år med et kjedelig ekteskap med en overarbeidet ektemann, og fra hennes stadig mer selvstendige barn. Men da Neve besøker kjæresten en morgen, finner hun ham brutalt drept. Alle løgnene som hun har konstruert så nøye, truer nå med å kollapse som et korthus.

Etter å ha skrubbet rent ethvert spor etter sin eksistens i Sauls liv og leilighet, tror Neve at hun kan vende tilbake til sitt normale liv, rystet, men uskadd. Men hun klarer ikke slippe tanken på at hun har glemt noe på åstedet.

Politiinspektør Hitching, som leder drapsetterforskningen, følger med på Neve. Og med hver nye løgn, hver nye falske ledetråd for å redde seg selv, synker Neve dypere inn i sitt eget svik og befinner seg i mer fare enn hun noen gang hadde forestilt seg. For Hitching er ikke den eneste som holder Neve under oppsikt. Det gjør også en morder som planlegger sitt neste trekk.