Hopp til hovedinnhold

Eva Dunkel

Astrid Nordang, 2012, Ebok, Bokmål, EPUB
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Andre formater

Omtale

– Det går ikke, sa jeg, – jeg er nødt til å ha en vanlig stol. Jeg kan ikke levitere fra noe som allerede henger. Det burde være innlysende. Jeg trenger en helt normal stol.

Eva Dunkel er performancekunstner som lever av å levitere.
En dag da hun skal opptre i et utdrikningslag, får hun ikke til å lette. I fortvilelsen oppsøker hun forfatteren Henry Mulholland Must, som introduserer henne for båtfolket. Etter en fuktig kveld med påfølgende nachspiel våkner hun opp i en båt på Bygdøy. Gradvis forstår hun at det som skjedde kvelden før kanskje har noe å gjøre med kvinnen som er funnet død i havnebassenget.
Evas datter sitter i fengsel etter et mislykket politisk attentat, og Eva orker ikke tanken på å ha mer med politiet å gjøre. Hun bestemmer seg for å søke tilflukt hos en venninne i Stockholm.
Det blir begynnelsen på en serie med hendelser som driver henne stadig lenger østover.

Med Eva Dunkel tar Astrid Nordang oss med på en reise til Nordens bakgård.
En medrivende, mørk og burlesk historie som sender hovedpersonen i motsatt bevegelse av alle som kommer til Norge for å få en bit av kaka.
Astrid Nordang skriver med språklig overskudd, humor og driv.

Flere bøker av Astrid Nordang

Anita (53)

Anita (53)

Astrid Nordang

Ebok
299,–
Vestalinnen

Vestalinnen

Astrid Nordang

Ebok
179,–
Rana Rex

Rana Rex

Astrid Nordang

Ebok
179,–
I ly av en ruin

I ly av en ruin

Astrid Nordang

Ebok
179,–