Hopp til hovedinnhold

Lag favorittfigurene fra Barne-TV

25 oppskrifter – fra Fantorangen til Titten Tei

Lise Nymark, 2014, Innbundet, Bokmål
399,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Omtale

25 oppskrifter – fra Fantorangen til Titten Tei!

Her presenteres, for aller første gang, strikke- og hekleoppskrifter til ca. 20 av de mest kjente og kjære figurene fra Barne-TV. De fleste av dagens barn har et forhold til figurer som Kuraffen, Fantorangen, Høna Turi og Kråka fra Kråkeklubben, mens mødrene og bestemødrene med glede husker sine gamle helter, som Flode, Teodor og Titten Tei.

De er her alle sammen, og flere til. Det er bredde i produktutvalget, og boken har mer enn 20 oppskrifter til varierte produkter. Det er flest figurer i ulike størrelser, fra små 3D-figurer som kan brukes som nøkkelringer etc., til store kosedyr. Noen av karakterene er også brukt som flatemønster på produkter med ulike bruksområder, for eksempel som strikket/tovet sitteunderlag og som mønster på strikkegensere, puter og pledd.

Dette er boken for alle strikke- og hekleglade mødre, bestemødre, tanter og onkler som ønsker å lage fine norske figurer til de minste i familien, samt alle som vil ha inspirerende
hobbyprosjekter til julemarkeder, foreninger, skoler og barnehager.

Oppskriftene har varierende vanskelighetsgrad, men de fleste som har litt erfaring i strikking og hekling kan klare å lage alle modellene i boken.

Flere bøker av Lise Nymark