Stillhetens råskap

Mindfulness for å prestere på topp

Anders Meland, 2014, Innbundet, Bokmål
399,–
Utsolgt, annen utgave skaffes.

Omtale

I Stillhetens råskap får du innsikt i hva mindfulness-trening er, og hvordan denne treningen kan hjelpe deg til å prestere bedre.

Mindfulness gir deg råskapen og styrken som skal til for å ha muligheten til å stå støtt i kaotiske eller ubehagelige situasjoner. Mindfulness gir deg kjennskap til hvem du er bak tankene og følelsene, og gir deg dermed et rom i stillhet der du kan føle det fullstendig trygg. Mindfulness gir deg muligheten til å basere valgene dine på noe mer enn bare impulser, lyst, ønsker, frykt eller tro. Du bruker mindre energi på det du ikke kan gjøre noe med, mer energi på her og nå, på livskvalitet og prestasjon. Mindfulness er oppmerksomt nærvær, eller som forfatteren sier: du er bevisst til stede uten å dømme.

Boka gir alt du trenger for å sette i gang med mindfulness-trening. Du får også tilgang til unike lydfiler med guidede øvelser (QR-koder).

Fokus på hvordan mindfulness kan tilføre styrke, robusthet og prestasjonsevne langt utover det andre kjente metodikker kan.

  • Utgangspunkt i nye forskningsresultater på mindfulness, forfatter har praktisk erfaring.
  • Forfatteren gir eksempler fra toppidrett og Forsvaret og gir innblikk i hvordan vi «vanlige» mennesker kan lære av deres erfaring.
  • Skrevet enkelt og med god driv av en ung forfatter som forsker på resultater av mindfulness-trening blant prestasjonsutøvere.