Fargeglade bestemorsruter

25 herlige hekleoppskrifter

2019, Innbundet, Bokmål
Denise Samson (Oversetter)
379,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Sett farge på tilværelsen med bestemorsruter!

Teknikken med å hekle bestemorsruter kommer opprinnelig fra Afghanistan, men den har etter hvert blitt allemannseie. I Fargeglade bestemorsruter gir forfatteren Sarah London nytt liv til tradisjonen. Med sine sprelske og uventede fargekombinasjoner komponerer hun heklearbeider som du kan pynte opp hjemmet ditt med. Her er ideer til hvert rom i huset: stue, kjøkken, spisestue, soverom og bad.

Er du nybegynner, start med noe enkelt, som grytekluter til kjøkkenet eller en god pute til sofaen. Har du heklet før og har lyst til å lage noe større, gi deg i kast med et heklet hodegjerde
til sengen eller et herlig stort lureteppe av restegarn.


Boken starter med enkle og greie hekleinstruksjoner. Selv om du aldri har tatt i en heklenål før, vil du raskt lære deg å hekle hvis du følger trinn for trinn-forklaringene i tekst og bilder i det første kapitlet. Her er 25 morsomme prosjekter, grundig forklart med tekst og nærmest selvforklarende diagrammer.

Til hvert prosjekt har forfatteren skrevet sine fargekommentarer. Les tipsene hennes oeksperimenter med ulike farger og kombinasjoner som passer til interiøret ditt.

Sarah London er en australsk designer som arbeider med tradisjonelle heklemotiv. Følg bloggen hennes på sarahlondon.wordpress.com.