Feiltakelsenes bok

Sanne Bjerg, 2019, Ebok, Bokmål, EPUB
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Kort etter Berlin-murens fall kommer Vaclav Krakowiak til Barcelona fra det daværende Tjekkoslovakia. I alle år har han drevet et såkalt agentur, der han tilbyr folk hjelp til å løse problemer og ta de riktige beslutninger. Vaclav er en gammel sjakkmester, og ser livet som et sjakkspill. Nøye analyser og beregninger av neste trekk ligger bak alt han foretar seg. Han er på hils med sine naboer i El Paral·lel, men holder seg ellers mest for seg selv med sine rutiner.

En dag blir han oppsøkt av den unge meksikaneren Leo, som er til forveksling lik Lionel Messi. Leo tror at Vaclavs agentur er et fotballagentur, og ber om Vaclavs hjelp til å bli spiller i Barcelona. Da Vaclav, som overhodet ikke har peiling på fotball, motvillig sier ja, settes det i gang en kjede med begivenheter, som for alltid vil endre livet for Vaclav, men også for Vaclavs naboer i El Paral·lel.