Glad igjen!

Hvordan bli kvitt depresjon steg for steg

Kristian Hall, 2018, Innbundet, Bokmål
379,–
Utsolgt, annen utgave skaffes.

Omtale

Glad igjen! er et livsbejaende program som hjelper deg som er deprimert eller langvarig nedstemt til å få det bedre eller helt bra. Du vil lære hvordan ulike aktiviteter kan løfte humøret, og hvordan du endrer tankemåte, slik at du kan føle overskudd og oppleve mestring og mening.

Det kan synes umulig å bli kvitt depresjon når den er på det verste. Denne boka og forfatterens historie viser at det er fullt mulig å bli helt frisk. Ved å følge programmet kan du bli glad igjen! Boka gir også inspirasjon og nøkkelkunnskap til pårørende og alle som arbeider med å behandle depresjon. Forord av Knut-Petter Sætre Langlo, psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi og nevropsykologi.

Jeg føler at jeg lever et dypt meningsfylt liv, omgitt av mennesker som fyller dagene mine med glede. Jeg har innsett at den positive utviklingen som leder en person ut av depresjon, ikke stanser. I større og større grad kan man lære seg å holde fast i livets gode sider. Denne endringen er mulig også for deg.

Kristian Hall

www.kristianhall.no

Om Kristian Halls forrige bok, Opp fra avgrunnen:

En lysende bok – full av innsikt og inspirasjon. Kristian Hall viser vei. Pål Johan Karlsen, PhD i psykologi og redaktør i Psykologisk.no

Kloke ord om hvordan komme ut av depresjon! Bente Thoresen, journalist i bladet Psykisk helse

Eg kan ikkje forklare kor mykje eg har sett pris på denne boka. ALLE burde lese denne boka. Elisecathrin.com