Gray Ghost

Robin Burcell og Clive Cussler, 2019, Ebok, Bokmål, EPUB
Sigrunn Stokke Johnsen (Oversetter)
201,–
Veil. pris229,–Du sparer28,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

De skulle bare renvaske en uskyldig manns navn, men ender med å jakte på en gjenstand som folk er villige til å gå over lik for …

I 1906 forsvinner en helt spesiell prototype av en Rolls-Royce fra Manchesters gater. Bilen går under navnet Gray Ghost, og det er den amerikanske detektiven Isaac Bells fortjeneste at bilen ikke går tapt for alltid.

Mer enn hundre år senere blir Sam og Remi Fargo kontaktet av en mann som trenger hjelp til å renvaske bestefaren – mannen som ble feilaktig beskyldt for tyveriet av den sjeldne bilen. Og nå er det mer som står på spil enn noen av dem aner. For bilen er atter en gang forsvunnet, og i den befant det seg en gjenstand som er i stand til å forandre liv. Menn med alt å vinne og mye å tape har en desperat plan for å finne den, koste hva det koste vil.

«Gray Ghost viser hvorfor folk omfavner bøkene til Cussler og hans medforfattere. Burcell tilfører på glimrende vis Sam og Remis karakterer dybde og fylde, samtidig som hun bidrar til å fortelle en intenst spennende historie.»
Associated Press

«En tempofylt fortelling som går tilbake til bilens barndom og storhetstid […] Et komplekst og fiffig plott […] Fargo-paret er fantastiske seriekarakterer […] Thrillerentusiaster vil fryde seg over deres seneste eskapader. Cussler og medforfatter Burcell har skrevet en vinner.»
Kirkus Reviews (starred review)

«Forfriskende … det kreative plotet tilfører serien ny energi.»
Publishers Weekly

«… leverer varene til lesere som er på jakt etter action, eventyr og helt utrolige romanfigurer.»
Booklist