Gutten, muldvarpen, reven og hesten - animasjonshistorien

Charlie Mackesy, 2023, Innbundet, Bokmål
Kristian Baardsen (Oversetter)
399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

En hjertevarm gavebok til en du er glad i, eller bare til deg selv. Boka bak Oscar- og BAFTA-vinneren. (Beste animerte kortfilm.) En vakker praktutgave av bestselgeren som ble kåret til årets beste bok av bokhandlere i både England og USA, utvidet med ny tekst og nye illustrasjoner. Gutten, muldvarpen, reven og hesten har allerede blitt en moderne klassiker, og er beskrevet som Ole Brumm møter Den lille prinsen. Denne utgaven har nye praktfulle illustrasjoner i farger, og mer tekst enn den opprinnelige utgaven. En flott gave til gamle og nye lesere, både voksne og barn.

Møt fire uvanlige venner: gutten, muldvarpen, reven og hesten - og utforsk verden sammen med dem. En oppløftende og inspirerende fortelling om vennskap og håp. En bestselger som har berørt en hel verden. En bok som passer for alle - om de viktige verdiene her i livet. Om hvor modig man må være for å be om hjelp. Om verdien av å være snill - mot andre, men også mot seg selv. Og når er man egentlig lykkelig? Og finnes det noe problem som ikke blir bedre av litt kake?

«Hvis du kjøper én bok til deg selv, kommer du til å kjøpe fem til, i gave til alle du er glad i.» Amazon-kundeanmeldelse