Her er Norge

Taraneh Ghajar Jerven, 2021, Innbundet, Bokmål
Cecilie Ellefsen (Illustratør)

Her er Norge er skrevet for barn, men er ideell for hele familien, særlig som utgangspunkt for årets Norges-ferie. Den amerikanske reiselivsskribenten Taraneh løfter frem vår historie, kultur, matkultur, natur, oppfinnelser, severdigheter og ikke minst overraskende kuriosa. Illustratør Cecilie Ellefsen har bidratt med fargerike og informative illustrasjoner.

299,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Nydelig illustrert praktbok om Norge!

Her er Norge! Et lite land proppfullt av morsomme steder å utforske, deilig mat, fascinerende historie og en unik kulturarv. Hvem er vi? Hvor bor vi? Hvordan lever vi? Hva spiser vi? Hva er vi berømt for?

I «Her er Norge» kan leseren dykke ned i fengende fakta om alt fra norsk mat og språk til lokalkultur og storbyer. Boka tar for seg region for region i det langstrakte landet vårt, og skildrer temaer som tradisjoner og kuriositeter med spennende oppdagelser på hver side. Hele familien kommer til å la seg engasjere av denne nydelig illustrerte praktboka, full av nyttig, snodig og vidunderlig kunnskap!

Den perfekte boka for alle barn mellom 6 og 12 år som bor i Norge eller som skal reise til Norge!

Reiseskribent Taraneh Ghajar Jerven debuterer som barnebokforfatter på norsk jord med «Her er Norge» og «This is Norway». Hun har tidligere skrevet reisehåndbøker for blant andre Penguin Random House, samt sakprosabøker for barn på engelsk.