Historien om Maria av Christine Otterstad (Innbundet)

Historien om Maria

En bok om å gi barn og ungdom mental styrke

Christine Otterstad, 2017, Innbundet, Bokmål

I Historien om Maria får du gode råd om hvordan mentale teknikker kan hjelpe barn å mestre nye utfordringer.

399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
... en av de aller beste bøkene jeg har lest om selvutvikling og det å jobbe mentalt.
Mariann Sæther Tokle, lillasjel.blogg.no

Omtale

En bok om mental trening for barn og ungdom! Med enkle teknikker som riktig fokus og mental trening kan du hjelpe barnet ditt til å mestre nye utfordringer og bli mentalt sterkere.

Christine Otterstads datter Maria var et engstelig barn. Hun sov dårlig og var redd for alle unntatt den nærmeste familien. Hun klarte ikke å være på lekeplasser eller å gå i bursdager. Da hun begynte i første klasse måtte moren Christine sitte i klasserommet for at hun skulle klare å være på skolen. Christine videreutdannet seg til coach for å hjelpe datteren, og ved å bruke mental trening klarte de å snu situasjonen. Maria ble tillitsfull og fikk tilbake troen på seg selv.

På skolen lærer de nesten ingenting om selvfølelse, selvrespekt, stress og vanskelige følelser. Christine Otterstad arbeider for at psykisk helse skal bli et eget skolefag, for det hjelper ikke å være god i matte hvis man ikke takler livet og hverdagen. Mental trening, riktig fokus og enkle teknikker kan gjøre hverdagen lettere og bedre den psykiske helsen.