Hushjelpens hemmelighet

Freida McFadden, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB
Sigrunn Stokke Johnsen (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

«Ikke gå inn på gjesterommet.» En skygge faller over Douglas Garricks ansikt. «Min kone … hun er svært syk.» Etter som han fortsetter å vise meg rundt i den utrolige penthouseleiligheten, får jeg en uggen følelse når det gjelder kvinnen der inne. Men jeg kan ikke risikere å miste denne jobben – ikke om min aller mørkeste hemmelighet skal forbli hemmelig …

Det er vanskelig å finne en arbeidsgiver som ikke stiller for mange spørsmål om fortiden min, så det er et lykketreff da Douglas Garrick tilbyr meg jobben med å gjøre rent og lage mat. Jeg kan jobbe her en stund og holde lav profil til jeg får det jeg er ute etter.

Det er nesten perfekt. Men jeg har fremdeles ikke møtt hans kone, ikke satt en fot innenfor døren til rommet hennes. Jeg er sikker på at jeg hører henne gråte. Jeg har sett blodflekker på nattkjolen hennes når jeg vasker klær. Så en dag klarer jeg ikke å dy meg, og banker på døren hennes. Det jeg får se innenfor, snur opp-ned på alt

Vinner av Goodread Choice Awards 2023 ÅRETS BESTE KRIMBOK

«… en fantastisk thriller med høyt tempo, en særdeles fengende historie og en ny sjokkerende plotvending.»
Luke’s Blog

«Hvis du liker thrillere som holder deg på pinebenken helt til siste side, kommer du til å elske denne boken.»
The Book Review Crew

«Oppfølgeren til Hushjelpen er like spennende og tilhører i like stor grad elitedivisjonen blant psykologiske thrillere. Til alle som sier at lynet ikke slår ned to ganger på samme sted: Jo, bare se på Freida McFadden!»
Barnes & Noble

«Hushjelpens hemmelighet er oppfølgeren til Hushjelpen, og dette er et av de sjeldne tilfellene hvor bok 2 er enda bedre enn bok 1. Den er mye mer oppslukende enn den første, og det sier ikke rent lite, for Hushjelpen var intens.»
Annapurna Express