Hva sier Lille Krokodille?

Eva Montanari, 2022, Innbundet, Bokmål
Live Øra Danielsen (Oversetter)
249,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Denne barneboka er perfekt for små barn som lærer seg å snakke og utvikle språket sitt. HVA SIER LILLE KROKODILLE? er en sjarmerende høytlesingsbok full av lydhermende ord som med sine søte illustrasjoner og gjenkjennelige situasjoner er morsom og lærerik for de minste!

I dag er Lille Krokodille sin første dag i barnehagen! Hvilke lyder hører han der?
Alarmklokken sier rrring, rrring; vannet i vasken sier splisj splæsj; bilen sier vrrrom vrrrom; barnehagetanten sier hei på deg! Men hva sier Lille Krokodille når pappa må på jobb, tro?

Gjennom en dag i barnehagen og en ettermiddag på lekeplassen blir Lille Krokodille kjent med nye personer og miljøer gjennom lydene han hører. La barna ta del i høytlesingsstunden ved å etterlikne lydene og gjøre seg kjent med situasjonene som oppstår. For det er mange ting Lille Krokodille skal kjenne på for første gang, blant annet separasjonsangst når pappa leverer i barnehagen, evnen til å måtte dele med andre, og den litt skumle opplevelsen av å møte nye venner. Boka inneholder to sjarmerende historier om Lille Krokodille. Flott gavebok!