Hvert femtende minutt

Lisa Scottoline, 2018, Ebok, Bokmål, EPUB
Gry Wastvedt (Oversetter)
229,–
Varen er ikke tilgjengelig for salg.
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

«Bestselgeren Scottoline retter et stødig blikk på sosiopaters forkvaklede verden i denne spennende thrilleren.» Publishers Weekly

Jeg planlegger alt. Jeg setter alle i bevegelse, og når øyeblikket kommer, slår jeg til ...
Dr. Eric Parrish er leder for psykiatrisk avdeling ved et sykehus utenfor Philadelphia. Han har begynt å stable seg på bena etter en nylig separasjon, og karrieren går strålende. Helt til en ny pasient får alt til å rakne.
Pasienten, sytten år gamle Max, har en dødssyk bestemor og sliter med å takle hennes forestående bortgang. Dette kommer oppå tvangshandlinger og voldelige tanker om en jente han liker, og han anses dermed som en høyrisikopasient. For å roe seg tyr Max til faste mentale ritualer han må gjenta hvert femtende minutt.
Så blir jenta funnet drept, og Max er som sunket i jorden. Eric er bekymret for pasienten sin og begynner selv å lete etter ham. Dette gjør ham til «en person av interesse» i etterforskningen, og som om det ikke er nok, anklager en kollega ham for seksuell trakassering. Er dette bare kaos og tilfeldigheter? Eller er det noen som bevisst går inn for å ødelegge Erics liv?

«Scottolines [...] særegne evne til å komme under huden på skurk så vel som helt gjør Hvert femtende minutt minst like uimoståelig som tidligere bøker av denne allsidige forfatteren.» The Washington Post

«Enda en førsteklasses thriller fra Lisa Scottoline.» Choice Magazine

«En kanon.» USA Today