I skyggen av vinrankene

Julianne MacLean, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Ann-Magritt Sævold (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

En nydelig og fengende fortelling om en kvinnes reise til de frodige vingårdene i Toscana – og de mystiske omstendighetene rundt en tragisk familiehemmelighet.

Hvis Fiona har lært noe i livet, er det hvordan man holder på en hemmelighet. Hun er den eneste som kjenner til din nå avdøde morens kjærlighetsaffære i Toscana tretti år tidligere, og hun er fast bestemt på å la det forbli slik … Helt til den dagen en advokat tar kontakt med henne med sjokkerende opplysninger: Hennes biologiske far er død, og hun har arvet en vingård i Toscana.

Fiona reiser til Italia, der hele familien blir sjokkert over å få vite om hennes eksistens og vil gjøre alt i sin makt for å bestride testamentet. Samtidig begynner hun å finne ut mer om det som skjedde med moren hennes mange år tidligere, og om faren hun aldri kjente.

I skyggen av vinrankene tar leseren med på en storslått reise i kjærlighet, hemmeligheter, offer og mot – og viktigst av alt: betydningen av familie.

“Jeg anbefaler at du setter deg godt til rette ... og nyter hver side.” Donna Alward, forfatter

“Denne fortellingen om familiehemmeligheter og betydningen av våre valg, med en fantastisk toscansk vingård som bakteppe, vil få deg til å lengte etter et glass med Chianti Classico og reflektere over veier du ikke tok. Cin cin!” Kristin Harmel, forfatter

“ ... en vakker bok som vil knuse hjertet ditt. Jeg kunne ikke legge den fra meg.” —Amanda Prowse, bestselgerforfatter