Innerst i sjelen

Gullburet 5

Trine Angelsen, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
119,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Storvaagen, Lofoten, 1872
Alle hemmelighetene er tunge å bære på for Marika, men det kompliserte kjærlighetslivet opptar også tankene hennes. Går det an å ha varme følelser for to menn på en gang?

Som ung så Skinnhellig-Marta for seg at hun skulle få mange barn og gifte seg til rikdom. Hun kan trygt konstatere at det ble dårlig med begge deler, men et nattlig tokt i væreiergården kan bety slutten på livet i fattigdom.

Marta lukket skapdørene, tok lyset med seg og listet seg videre, ned trappen. Hun svingte til høyre og fikk øye på de store dobbeltdørene. Selvfølgelig. Kontoret til Thams. Det var der han måtte oppbevare hele sin formue i penger. Med et bredt smil kjente hun på døren. Ulåst. Tenk noe så skjødesløst. Han tenkte ikke på at det kunne komme et fattig kvinnfolk innom for å naske til seg penger, nei. Snakk om fjott, tenkte hun med et fnys. Men han hadde vel så mye at han ikke tenkte i de baner engang. Til pass for ham, slo hun fast og lukket døren bak seg.