Julens hjelper

Solskinn 13

Carole Matthews, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Stine Langtangen (Oversetter)
201,–
Veil. pris229,–Du sparer28,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

NYHET! Les denne nydelige julefortellingen, skrevet av Carole Matthews.

"Så varm, så festlig, jeg elsket denne boka." Jenny Colgan
"Fantastisk underholdende ... fylt av følelser og glede." Milly Johnson

Da Cassie Smith mister jobben, har hun ingen anelse om hva hun nå skal ta seg til. Hun tenker det er best å jobbe med noe man brenner for, og hun elsker julen. Kanskje hun kan ta seg betalt for å hjelpe travle folk med juleforberedelsene? Dette viser seg å være en god ide, for snart er hun veldig etterspurt.

En dag tar Carter Randall kontakt med henne. Han er en skilt, velstående mann som ønsker å gjøre julen spesiell for barna sine. Alle hans overdådige ønsker tar snart all tiden hennes, men heldigvis kan hun overlate de andre kundene til den snille kjæresten, Jim.

Da Cassie blir med Carter og familien hans på en reiselangt nord i Finland, blir hun tvunget til å ta et vanskelig valg som kan forandre hele livet hennes.

"Nok en festlig feelgood fra Carole Matthews" Dizzy C's Little Book Blog

"En ny, utrolig god utgivelse av Dronningen av Chick-lit." Rea Book Review Blog

"Dette er en nydelig fortelling om kjærlighet, viktigheten av familie, og den ekte betydningen av jul." Giovannas World blog