Hopp til hovedinnhold

Mange mil før mørket faller

Jocelyne Saucier, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Gøril Eldøen (Oversetter)
288,–
Veil. pris329,–Du sparer41,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Andre formater

Omtale

Mange mil før mørket faller er Jocelyne Sauciers første nye roman siden den internasjonale bestselgeren Det regnet fugler.

Gladys er 76 år gammel. En dag stiger hun inn på Northlander-toget uten å si fra til noen, og forsvinner fra den lille landsbyen midt i Ontorio, hvor hun har bodd i mer enn 50 år. Naboene og venninnene spør seg hva som kan ha fått henne til å forlate det etablerte og trygge. De finner ut at Gladys har reist med tog, tusenvis av kilometer gjennom Canadas endeløse landskap. Hun har gått av på steder hun kjente i barndommen, men så reist videre. Hva er det hun egentlig holder på med? Hvor er hun? Og hvorfor har Gladys forlatt sin pleietrengende datter Mirana?

Mange mil før market faller har form som et litterært mysterium, men mest av alt er Jocelyne Sauciers etterlengtede nye roman en en livsbejaende bok om døden, om å ta store og riktige valg ved livets høst. Det handler også om hva det er som former oss som mennesker, om hvordan erfaringer i barndommen kan få folk i 70-årene til å sitre så mye at de på nytt og på nytt føler en ustoppelig trang til å ta verden i besittelse.

Flere bøker av Jocelyne Saucier

Det regnet fugler

Det regnet fugler

Jocelyne Saucier

Ebok
199,–