Med hjertet som innsats

Simona Ahrnstedt, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

SVIK, LØGNER OG HEMMELIGHETER ... HVEM SA AT LIVET ER ENKELT?

Da Dessie og Sam var unge, var de stormende forelsket i hverandre. Men på en fest ble kjærligheten og forholdet deres revet i fillebiter. Ingen av dem har kommet over sviket og løgnene.

Femten år senere er Dessie sikkerhetsekspert med erfaring fra krigssoner over hele verden. Samtidig som hun har en høy stilling i en voldspreget bransje der kvinner er i mindretall, kjemper hun med indre traumer.

Sam var drabantbygutten som ingen trodde på. Etter Dessies svik var han lenge drevet av tanker om revansje, og han har på egen hånd skapt et enormt hotellimperium. Når Sam får drapstrusler, trenger han en livvakt. Skjebnen vil det slik at det er Dessie som får jobben …

Det holder med ett blikk, og så vet både Dessie og Sam hva som står på spill. Denne gang spiller de med hjertet som innsats.

Simona Ahrnstedts Med hjertet som innsats er en dampende fortelling som handler om å senke sin egen guard og våge å se fortiden i øynene. Den er tredje bok i trilogien «Opposites Attract», hvor alle bøkene er frittstående.

Den bestselgende forfatteren Simona Ahrnstedts bøker utgis i 36 land og har i Sverige solgt over 1,1 milloner eksemplarer.