Mordene på Fleat House

Lucinda Riley, 2022, Innbundet, Bokmål
Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Etter å ha lest Mordene på Fleat House mener nok mange at Lucinda Riley skulle ha skrevet flere krimromaner. Romanen viser hvilken eminent historieforteller hun var.

Les også: Lucinda Rileys sønn om hennes krim «Mordene på Fleat House»: – Mor var enormt stolt av dette prosjektet

393,–
Veil. pris449,–Du sparer56,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Bare å glede seg!
Guri Hjeltnes, VG

Omtale

Lucinda Rileys (1966-2021) fascinerende kriminalroman Mordene på Fleat House åpner med det plutselige dødsfallet til en elev ved Fleat House på St. Stephen’s, en privat internatskole i det dypeste Norfolk, nordøst for London. Det er en sjokkerende hendelse som skolens rektor helst vil kalle «en tragisk ulykke».

Det lokale politiet kan likevel ikke utelukke at noe mistenkelig har skjedd, og saken fører til at den anerkjente etterforskeren Jazmine 'Jazz' Hunter kommer tilbake til politiet. Noe motvillig går Jazz med på å lede etterforskningen som en tjeneste for sin gamle sjef.

Et makabert funn på skolens område gjør saken til den vanskeligste drapsetterforskningen i hennes karriere. For Fleat House skjuler hemmeligheter som er mørkere enn Jazz og hennes team kunne ha forestilt seg.

Lucinda Riley døde 11. juni 2021. Rett etter hennes bortgang fant sønnen flere manus, blant annet Mordene på Fleat House.