Musse og Helium 3: Eventyret i Lindrizia

Musse og Helium 3

Camilla Brinck, 2022, Innbundet, Bokmål
Nina Aspen (Oversetter)
Ted Ottoson (Illustratør),
Shen Fei Studios (Illustratør)

Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse.​ Se hele universet om Musse & Helium her!

279,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Jakten på gullosten fortsetter ...

I den tredje boken om Musse og Helium får du bli med de små musene inn i enda en magisk verden – vinterlandet Lindrizia, som er prinsessen Frahs vakre rike. Men det skumle snømonstret Galaha bor også her. Om han får fatt i Musse og Helium, er eventyret deres over! Musene møter ikke bare utfordringer, men de ser og opplever også fantastiske ting. For eksempel dukker det opp usynlige servitører, en giraff med tre hoder og flygende hunder! Vil Musse og Helium finne sporene som leder til gullosten og foreldrene? Selv om alt ikke går som planlagt, er en ting sikkert: Musse og Helium er svært modige. De gjør virkelig sitt beste for å redde Dyreriket og alle dets innbyggere fra de onde duejegerne.

En bok for hele familien! Serien om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6 og 10 år, men også som høytlesningsbok fra 4 år. Eventyret i Lindrizia er den tredje boken i serien om Musse og Helium.

Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse.
Musse og Helium har siden 2018 et samlet opplag på papir og digitale utgaver på over 1 million i Sverige, og alle de 5 bøkene er bestselgere blant barnebøkene de siste årene.