Norsk mat med Andreas Viestad

Andreas Viestad, 2008, Innbundet, Bokmål
350,–
Utsolgt, annen utgave skaffes.

Omtale

En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer!

Her presenteres de gode, norske klassikerne på en enkel og moderne måte. Andreas Viestad inviterer deg til å lage tradisjonsrike favorittretter og utvikle våre mattradisjoner, slik at de kan leve videre i mange år.

Boken inneholder mer enn hundre oppskrifter på de viktigste rettene for hverdag og fest. Her finner du kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honningglasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade? Alle rettene er nydelig illustrert med foto som gir vann i munnen.

Andreas Viestad er matskribent i Dagbladet Magasinet og Washington Post. Han er programleder i New Scandinavian Cooking og Perfect Day som vises i mer enn 50 land. Matbildene er tatt av Mette Randem. Hun har bidratt med foto i atskillige bøker om mat, design og arkitektur, både i Norge og internasjonalt. Andreas og Mettes forrige kokebok, Smak av krydder, fikk førstepris i Gourmand World Cookbook Awards.