Rekordskolen 2: Klokka tikker av Katarina Ekstedt og Anna Winberg (Innbundet)

Rekordskolen 2: Klokka tikker

Rekordskolen 2

Katarina Ekstedt og Anna Winberg, 2022, Innbundet, Bokmål
Mari Vigdis Wulfsberg (Oversetter)
249,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Trøbbel på Rekordskolen!

Rekordskolen - Klokka tikker er den andre boka i serien om rekorder, vennskap og eventyr! Bøkene passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.

Silje, Rurik og Kostas stortrives på Rekordskolen. Men en dag forsvinner Siljes favorittlærer Belle. Alle elever og lærere blir bedt om å hjelpe til med å finne henne før det er for sent. Og det haster, for Belle må ta sin livsviktige medisin før det har gått tre dager. Jakten på Belle fører Silje, Kostas og Rurik rundt på øya der skolen ligger, og de oppdager nye og farlige steder de ikke har sett før, møter rekorddyr som har stukket av fra skolen og løser gåter i forsøket på å finne Belle. Men hun er som forsvunnet fra jordens overflate.
Samtidig må elevene klare å komme tidsnok, gjøre skolearbeid, øve på rekordene sine og forsøke å samarbeide – både med venner og fiender. Kostas oppdager at det kiler litt i magen når han er sammen med Manja. Silje stryker på prøven i polyglottkunnskap, får hun da fortsette på skolen? Og hva med Rurik som har så vanskelig for å komme tidsnok? Det eneste som er sikkert, er at klokka tikker.

Ikke gå glipp av den første boka i serien, Rekordskolen - Veien dit. Med disse bøkene er alt lagt til rette for en spennende lesestund for de som har begynt å lese selv!