Rekordskolen 3: Konkurransen

Rekordskolen 3

Katarina Ekstedt og Anna Winberg, 2023, Innbundet, Bokmål
Mari Vigdis Wulfsberg (Oversetter)
249,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Konkurransetid på Rekordskolen!

Rekordskolen - Konkurransen er den tredje boka i denne herlige, lettleste serien! Bøkene passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.

I den tredje boka om Rekordskolen er det tid for konkurranse! Ved inngangen til et nytt semester ved Rekordskolen får de tre vennene Kostas, Rurik og Silje vite at hele kullet skal konkurrere mot Toppskolen i en stor rekordkonkurranse! Det kommer til å være konkurranser i alt fra trampolinehopp og hinderløyer til forsøk på å lage verdens lengste hanekam. Vennene er spente og nervøse, men etter hvert oppdager de at de fleste av motstanderne på Toppskolen bruker alt annet enn rettferdige metoder for å vinne ...

Samtidig har Silje fått noe annet å tenke på. Den gamle vennen hennes Eddie er nemlig med på motstanderlaget! Kommer de til å klare å bli venner på nytt, og kan Eddie hjelpe dem å pønske ut hvordan man egentlig vinner mot noen som ikke spiller rent spill?

Rekordskolen er en serie om rekorder, vennskap og eventyr, prydet med manga-inspirerte illustrasjoner. De korte kapitlene og de tydelige cliff-hangerne i disse bøkene sørger for at leseren hele tiden vil ønske å lese videre, og passer dermed godt til de som har begynt å lese selv, men som likevel ikke ønsker seg for lange bøker eller for mye tekst. Den femte og siste boka kommer ut høsten 2023.

Ikke gå glipp av de første bøkene i serien, Veien dit og Klokka tikker. Med disse bøkene er alt lagt til rette for en spennende lesestund for de som har begynt å lese selv!