Så godt som død

Tom Thorne 3

Mark Billingham, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Rune Larsstuvold (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Da kriminalbetjent Helen Weeks stikker innom den lokale aviskiosken på vei til jobb, er det det siste stedet hun forventer å havne midt i et voldelig drama.

Hun blir tatt som gissel av en bevæpnet mann, som er desperat etter å få vite mer om sønnens død i et ungdomsfengsel et år tidligere. Han mener at dødsfallet ikke var en ulykke, slik det den gangen ble konkludert med, og den fortvilte mannen håper å kunne presse frem en gjenåpning av saken.

Dette er en sak én mann kjenner bedre enn noen andre: Tom Thorne. Og det Thorne finner ut, vil snu opp ned på det han hittil har ment at han visste.

«Billinghams hittil mest hjerteskjærende thriller.»
Daily Mirror

«En berg-og-dal-banetur av en bok … befester Billinghams posisjon som en av våre beste krimforfattere.»
Daily Express

«Tettvevd og intenst, og med en usedvanlig sympatisk gisseltager.»
The Times


«De beste krimbøkene får en til å se velkjent landskap i nytt lys. Mark Billingham har alltid klart det.»
Sunday Telegraph

«Med Tom Thornes 10. opptreden beviser Mark Billingham at han er en god kandidat til tittelen ‘landets beste krimforfatter’.»
Daily Mirror

«Idet vi har vent oss til (og kanskje er blitt litt lei av) alle de utenlandske krimromanene, kommer Mark Billingham med en erkebritisk politithriller.»
Time Out

«Virkelig oppslukende … Seriens sidevenderegenskaper er mer enn intakt her.»
Independent on Sunday, Årets bøker