Sabotøren

Isaac Bell 2

Clive Cussler, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)
229,–
Varen er ikke tilgjengelig for salg.
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

1907. Sabotasje setter en stopper for Southern Pacific-jernbanens ekspressrute. I desperasjon henvender jernbaneledelsen seg til det velrenommerte detektivbyrået Van Dorn, som sender sin beste detektiv, Isaac Bell, for å etterforske. Bell finner fort ut at mannen som får tilnavnet Sabotøren, rekrutterer medsammensvorne fra lavere sosiale lag og får dem til å utføresabotasje mot jernbanen, for så å ta livet av dem etterpå.

Men hvem er Sabotøren, og hva er det han er ute etter? Er han bare en omstreifer, uten noe bedre å foreta seg, eller er dette bare ledd i en større, hittil ukjent plan, utført av en kriminell mesterhjerne? Uansett hvem han er og hvorfor han gjør det, er det ingen tvil om at han må stoppes.

Bell har en følelse av at han på langt nær er ferdig – tvert imot er det mye som tyder på at Sabotøren bare gjør seg klar til noe spektakulært, noe verden hittil ikke har sett maken til.

«… mange spenningstopper og mye djevelsk finesse.»
Publishers Weekly

«Cusslers seneste gir et kjærkomment avbrekk fra Dirk Pitt-bøkene. En svært underholdende hurlumhei.»
Library Journal

«Sabotøren er et virkelig fabelaktig historisk actioneventyr, med voldsomt driv, like hurtig som togene som skildres, og befolket av edle helter og feige skurker. Hvis du liker helstøpte actioneventyr med en autentisk historisk bakgrunn, vil du ikke gå glipp av denne.»
New York Journal of Books

«Isaac Bell-karakteren er en elitedetektiv, ikke helt ulike Sherlock Holmes. Han er like rask i hodet som han er med nevene, og han lar seg ikke stoppe av noe for å få tak i mannen han er ute etter … Hvis du liker actioneventyrfortellinger, og spesielt dersom du har en forkjærlighet for tog, er Sabotøren et must i samlingen din! Jeg er glad for at jeg har gjenoppdaget Clive Cussler med denne boken, og kan ikke vente med å utforske resten av bøkene hans.»
The Rellim Zone

«Så velkoreografert at du bare blir revet med. Historien er som alltid fascinerende, og detaljene presise. Om du har fått nok av de moderne teknothrillerne, prøv en historisk thriller om Isaac Bell. Svært god leseopplevelse.»
Scott D. Parker: Storyteller

«En ytterst underholdende bok, trist å måtte avslutte den.»
Bookhimdanno

9,8/10
KIWIreviews