Sluttspill

Will Robie 5

David Baldacci, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Alle vet at Will Robie og Jessica Reel er de to mest fryktløse agentene som finnes. De brukes i saker som krever hemmelighold og kløkt for å beskytte USA mot ulike trusler. I alle oppdrag har de alltid kunnet stole på sin mellommann med kodenavnet Blue Man. Men nå er Blue Man forsvunnet. Blue Man som sist ble sett på landsbygda i Colorado, hadde tatt en sjelden ferie for å fluefiske i hjembyen sin. Nå frykter teamet hans det verste, og Will og Jessiica blir sendt til dit for å undersøke hva som kan ha skjedd.

Om forfatteren:

Baldacci er utgitt på mer enn 45 språk, i over 80 land og trykket 150 millioner eksemplarer. Suksessformel: Et gripende plot, fylt av action, drama og humor.

David Baldacci har skrevet en lang rekkeNew York Times bestselgere. Han er en av verdens mest populære historiefortellere. Han er også, sammen med sin kone, en av grunnleggerne av WhishYouWell Foundation. Det er en stiftelse som jobber for å støtte leseopplæring i USA. David Baldacci bor i Virginia i USA.