Smugleren

Isaac Bell 7

Clive Cussler, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Isaac Bell støter på mange skjær i sjøen når han bistår kystvakten med å få tak i spritsmuglere

Året er 1921, og vi er i starten av forbudstiden. Alkoholtørsten hos folk er likevel stor, og hensynsløse kriminelle tjener seg rike på å selge dem sprit. Mange politifolk, føderale agenter og kystvaktmannskaper er mottagelige for bestikkelser. Men da Isaac Bells sjef og mangeårige venn Joseph Van Dorn blir skutt og livstruende skadd i jakten på spritsmuglere, må Bell ta opp kampen.

Bell lover Van Dorn å prøve å redde etterforskningsbyrået fra brennevinsforbudets ødeleggende konsekvenser, men da et vitne til skytingen blir henrettet på en måte som er forbundet med den russiske Tsjekaen, det hemmelige kommunistiske politiet, forstår Bell at han har å gjøre med noe mer enn vanlige kriminelle. Og denne kampen må han ta alene …

«Enda en vidunderlig pageturner.»
Library Journal (starred review)

«Isaac Bell-serien fortsetter å levere fengende historier.»
Associated Press

«En ny utmerket bok i en sterk serie. Cussler befinner seg alltid på salgslistene, og bøkene om Isaac Bell skiller seg ut i den ellers så fantastiske samlingen hans.»
Booklist

«En prisverdig historisk actionroman.»
Publishers Weekly

«Storartet moro fra en av de bedre Cussler-seriene.»
Kirkus Review

«Dette er en underholdende studie av forbudstiden på begynnelsen av 1920-tallet. Hva kan vel være en bedre måte å lære om denne brokete delen av historien på enn gjennom fartsfylte vågestykker med den dristige og smarte Isaac Bell i spissen?»
Bookreporter