Snikmorderen

Clive Cussler, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)
201,–
Veil. pris229,–Du sparer28,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Kansas, 1905

Privatetterforsker Isaac Bell holder på å få i havn en kontrakt med myndighetene om å gå John D. Rockefellers Standard Oil-monopol etter i sømmene da alt tar en fatal vending. En snikskytter begynner å plaffe ned motstandere av Standard Oil, inkludert Bells viktigste vitne, med usedvanlig treffsikkerhet fra noe som synes å være på umulig langt hold. Deretter detonerer en bombe som setter raffineriet til Bells vitne i flammer.

Bell tilkaller byråets beste etterforskere i jakten på den mystiske morderen. Men drapene – skudd, forgiftninger og iscenesatte ulykker – har bare så vidt begynt. Jakten tar ham fra Kansas til Texas, Washington D.C. og New York, helt til de krigsherjede oljefeltene i Baku i Russland – og tilbake igjen til USA og en siste konfrontasjon. Og denne blir den mest eksplosive av dem alle.

«Isaac Bell-serien fortsetter med gode historier. Fortellingen er krydret med historiske fakta, og det er artig å prøve å skille fra hverandre hva som er oppdiktede personer og hendelser, og hvem som faktisk har eksistert og hva som har funnet sted.»
Associated Press

«Cussler og Scott har skrevet enda en vidunderlig pageturner. Dette er historisk actioneventyr på sitt mest formidable!»
Library Journal (starred review)

«Som alltid i denne serien er boken veldig spennende, med utmerket tempo og godt utviklede romanfigurer. Cussler er en av våre mest populære forfattere, og Isaac Bell-bøkene er de aller beste i en ellers så imponerende samling.»
Booklist

«Den sjuende pageturneren med den utrettelige etterforskeren Isaac Bell i spissen – storartet moro fra en av de bedre Cussler-seriene.»
Kirkus Reviews

«Cussler og Scott byr på en intens, tettvevd historisk roman som holder deg på pinebenken helt til siste slutt. Dette er en fenomenal historisk actionthriller som foruten noen friheter i stor grad holder seg til virkelige hendelser … Alle som liker Cussler, kommer ikke til å bli skuffet, og de som setter pris på originale måter å lære historie på, vil like Cussler og Scotts bidrag fra USA tidlig på 1900-tallet.»
Historical Novel Society